[Dit is een verplichte mededeling] Deze website bewaart cookies op uw apparaat om te kunnen functioneren, om uw bezoekgedrag te analyseren ter verbetering van de website en om advertenties af te stemmen op u als bezoeker. Klik hier om de volledige mededeling te lezen. Doorgaan op deze website betekent akkoord.

« Return to front page


Persbericht

Hegie wint procedure tegen NACA/Starterslening.nl

20150403 ROTTERDAM – Bij vonnis van de rechtbank Rotterdam is Hegie vandaag volledig in het gelijk gesteld in zijn geëisde vordering op NACA/Starterslening.nl Het achterstallig volwaardig loon, de nog openstaande reiskosten- en ontslagvergoeding zijn inmiddels opgeëisd en met rente aan Hegie uitbetaald.

Hegie: "Er was een conflict ontstaan tussen mij en van Galen, een andere aandeelhouder van NACA/Starterslening.nl Ik had het idee dat van Galen mij om onterechte redenen weg wilde hebben. Ik denk dat van Galen de afspraken die hij met mij had gemaakt niet meer na wilde komen."

Hierna is van Galen tot allerlei gekunstelde handelingen overgegaan, zoals het veranderen van de toegangssloten, het achterhouden van en rommelen in de bedrijfsboekhouding, het verspreiden van onjuiste berichten naar relaties en het onrechtmatig stoppen van betalingen aan Hegie.

"Uit de opmerkelijke gedragingen van van Galen kon ik opmaken dat oneigenlijke manieren, zoals bewuste overtreding van wet, recht en regelgeving, voor hem geoorloofd waren om mijn belangen te ondermijnen. Zijn advocaat, De Haij & van der Wende, leek een soortgelijke aanpak niet te schuwen. Ik heb vervolgens NACA/Starterslening.nl gedagvaard," aldus Hegie.

Tijdens de comparitie van partijen op het kantongerecht te Rotterdam kon Hegie aantonen dat NACA/Starterslening.nl over was gegaan tot het opstellen van 'kwestieuze' producties om onder de vordering van Hegie uit proberen te komen. "Als een laatste wanhoopspoging mij niet uit te hoeven betalen kwam De Haij nog met een overduidelijk verzonnen verhaal op de proppen. Het moet een tevergeefse gênante blufpoging zijn geweest om de rechter alsnog op andere gedachten proberen te brengen, maar het is wel heel typerend aan de strategie die de wederpartij hanteerde," meent Hegie.

De vordering van Hegie op NACA/Starterslening.nl is volledig toegewezen bij uitspraak van het kantongerecht en de gedragingen van de bestuurder van NACA/Starterslening.nl zijn gemeld aan de Belastingdienst en de Autoriteit Financiele Markten.

©2015 quintushegie.com